vectorimage
gradient

Το Billys απευθύνεται σε όλα τα μέλη ενός κτιρίου. Διαχειριστές και κάτοικοι μπορούν να διευθετούν όλα τα οικονομικά και διαχειριστικά θέματα μέσα από μία πλατφόρμα.

Οι χρήστες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν Η/Υ ή Smartphone θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τα κοινόχρηστα σε έντυπη μορφή και πληρώνουν όπως πριν στον διαχειριστή. Ο διαχειριστής μετά είναι υπεύθυνος για να καταγράφει αυτές τις πληρωμές μέσα στην πλατφόρμα.

Τα αποθεματικά της πολυκατοικίας καθώς και η επεξεργασία των συναλλαγών, γινονται από μεγάλο Ελληνικό Τραπεζικό Ίδρυμα, του οποίου η λειτουργία ελέγχεται από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Μετά την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του 1 μήνα το Billys παρέχεται με μηνιαία χρέωση που – ανάλογα με το πακέτο – μπορεί να είναι λιγότερο και από 1€ το διαμέρισμα.

O διαχειριστής, με την βοήθεια των συμβούλων μας, εισάγει όλα τα στοιχεία της πολυκατοικίας και των διαμερισμάτων στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα στέλνει αυτοματοποιημένες προσκλήσεις σε όλους τους ιδιοκτήτες και κατοίκους. Πλέον η πλατφόρμα είναι 100% έτοιμη για χρήση!

Το Billys δεν είναι κλασσική εταιρεία διαχείρισης. Το Billys είναι ένα online εργαλείο που κάνει την αυτο-διαχείριση της πολυκατοικίας το ίδιο απλή με το να έχεις εταιρία διαχείρισης.

Τα διαμερίσματα με χρωστούμενα θα εμφανίζουν μέσα στην πλατφόρμα το υπόλοιπο, το οποίο μπορούν με δόσεις που θα οριστούν από τον διαχειριστή ή χρήση πιστωτικής κάρτας να το μειώσουν και να το εξοφλήσουν.

Το Billys είναι φτιαγμένο για να χρησιμοποιεί τα αποθεματικά μιας πολυκατοικίας με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να αποφεύγεται η καθυστέρηση πληρωμών και να είναι η πολυκατοικία συνεπής στις υποχρεώσεις της. Σε περίπτωση που κάποιοι ένοικοι δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εγκαίρως το Billys αναλαμβάνει αρχικά να στέλνει αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις και στη συνέχεια να τους ειδοποιήσει ανέξοδα για τις συνέπειες της μη πληρωμής. Στην περίπτωση που δεν επιλυθεί το θέμα το Billys αναλαμβάνει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τους κακοπληρωτές με συνεργαζόμενους δικηγόρους και με την ανάλογη χρέωση για την πολυκατοικία.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών και στην υπηρεσία του καθαρισμού. Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει τον καθαρισμό των κοινόχρηστων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της πολυκατοικίας με υλικά και εξοπλισμό της συνεργαζόμενης εταιρείας και με βάση ένα προσυμφωνημένο πλάνο για 1,2 ή 3 επισκέψεις την εβδομάδα.

Η τιμολόγηση προκύπτει με βάση τον αριθμό των διαμερισμάτων, τον αριθμό των ορόφων και τη συχνότητα του καθαρισμού. Για να πάρεις προσφορά για τη δική σου πολυκατοικία μπορείς να μας καλέσεις στο 2102202871 ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας.

Η συχνότητα του καθαρισμού εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας και συνήθως κυμαίνεται από 1 έως 3 φορές την εβδομάδα. Οι περισσότερες πολυκατοικίες επιλέγουν καθαρισμό 2 φορές την εβδομάδα, στη μία επίσκεψη πραγματοποιείται ο καθαρισμός της εισόδου και στη δεύτερη των επιμέρους ορόφων.

Σε συνεργασία με συνεργεία καθαρισμού προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού τόσο σε πολυκατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Ανεξάρτητα από τον τύπο του χώρου, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας του εκάστοτε κτιρίου.

Ναι, το προσωπικό μας είναι επαγγελματίες και έχουν την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση για τις εργασίες καθαρισμού.

Ναι, χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά προϊόντα. Η ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος είναι μία από τις προτεραιότητές μας.

Η πληρωμή της υπηρεσίας γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς από το λογαριασμό της πολυκατοικίας και η καταχώρηση του εξόδου στην πλατφόρμα γίνεται αυτόματα.

Η επιλογή των συνεργείων γίνεται πολύ προσεκτικά και με αυστηρά κριτήρια. Πρόκειται για συνεργάτες που έχουν ως κοινό γνώμονα την εστίαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την ικανοποίηση του πελάτη. Ωστόσο, στην περίπτωση που υπάρξει παράπονο για κάποιο συνεργείο, το Billys αναλαμβάνει να διερευνήσει την υπόθεση και να προχωρήσει σε πρόταση εναλλακτικού συνεργείου σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το πρόβλημα.

Οι επιλογές για κάθε πολυκατοικία είναι οι εξής

  • Αυτοδιαχείριση – ο διαχειριστής ή η διαχειριστική επιτροπή διαχειρίζονται όλες τις εργασίες της πολυκατοικίας, τις πληρωμές των παρόχων, την έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων εσωτερικά
  • Υπηρεσία διαχείρισης/ έκδοσης κοινοχρήστων – ο διαχειριστής ή η διαχειριστική επιτροπή διαχειρίζονται όλες τις εργασίες της πολυκατοικίας, τις πληρωμές των παρόχων εσωτερικά αλλά αναθέτουν σε τρίτη εταιρεία των υπολογισμό και την παράδοση των κοινοχρήστων σε έντυπη μορφή. Η είσπραξη γίνεται και πάλι εσωτερικά
  • Ανάθεση της διαχείρισης της πολυκατοικίας σε τρίτη εταιρεία/ επαγγελματικά – όλες οι εργασίες της πολυκατοικίας, οι πληρωμές των παρόχων, η έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων ανατίθενται σε τρίτη εταιρεία
To Billys στην πράξη υποκαθιστά την υπηρεσία διαχείρισης/ έκδοσης κοινοχρήστων ενώ μπορεί να λειτουργήσει σαν εργαλείο αυτοδιαχείρισης ή συνδυαστικα με τη συνεργαζόμενη τρίτη εταιρεία όταν γίνεται ανάθεση εξωτερικά.

Με δεδομένο ότι η ανάθεση γίνεται σε κάποια αξιόπιστη εταιρεία, η ανάθεση της διαχείρισης εξωτερικά απαλλάσσει τον διαχειριστή από χρονοβόρες διαδικασίες όπως η επιλογή και παρακολούθηση των συνεργείων, η διενέργεια πληρωμών εκ μέρους της πολυκατοικίας και η παρακολούθηση των οικονομικών της. Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα μη έγκαιρης αποπληρωμής λογαριασμών της πολυκατοικίας, παροχής κακών υπηρεσιών ή ακόμα και κατάχρηση/ απώλεια του αποθεματικού της πολυκατοικίας.

Σε περίπτωση που κάποιοι ένοικοι δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εγκαίρως το Billys αναλαμβάνει αρχικά να στέλνει αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις και στη συνέχεια να τους ειδοποιήσει ανέξοδα για τις συνέπειες της μη πληρωμής. Στην περίπτωση που δεν επιλυθεί το θέμα το Billys αναλαμβάνει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες με συνεργαζόμενους δικηγόρους και με το υποστηρικτικό υλικό από την πλατφόρμα (έξοδα με παραστατικά) με την ανάλογη χρέωση για την πολυκατοικία.

Η νομική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους δικηγόρους εξειδικευμένους σε θέματα πολυκατοικιών, παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη και αναλαμβάνουν όλες τις νομικές ενέργειες.

Το κόστος ξεκινάει από 100€ ανά περίπτωση αλλά διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος των νομικών ενεργειών που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Ο διαχειριστής θα πρέπει να έχει στην διάθεσή του όλες τις αποδείξεις των εξόδων που έχουν πραγματοποιηθεί καθώς και τα παραστατικά των ανεξόφλητων κοινοχρήστων. Μέσω του Billys υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής όλου του υποστηρικτικού υλικού και παράδοσης στον συνεργαζόμενο δικηγόρο.

Οι βασικές εργασίες για τη διαχείριση πολυκατοικίας περιλαμβάνουν: την παρακολούθηση και οργάνωση των τακτικών εργασιών, τον συντονισμό και την επιδιόρθωση τυχόν βλαβών, τη συγκέντρωση και καταγραφή των εξόδων, την εκτέλεση των πληρωμών, την έκδοση και διανομή των κοινόχρηστων, την παρακολούθηση των πληρωμών και είσπραξη τυχόν πληρωμών σε μετρητά.

Η ασφάλιση κοινόχρηστων χώρων καλύπτει όλους τους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας από φυσικές καταστροφές ή ζημιές που θα προκληθούν από τρίτους. Περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους βάση πολεοδομικής άδειας κοινόχρηστους χώρους. 

Ως κοινόχρηστοι θεωρούνται οι χώροι που χρησιμοποιούνται από όλους τους κατοίκους, όπως η είσοδος, οι σκάλες, οι ανελκυστήρες, οι αποθηκευτικοί χώροι, οι χώροι στάθμευσης, ο κήπος, η ταράτσα κ.λπ.

Η ασφάλιση κοινόχρηστων χώρων παρέχει κάλυψη για πιθανούς κινδύνους και ζημιές που μπορεί να προκύψουν στους κοινόχρηστους χώρους, ενδεικτικά καλύπτει ζημιές από: Φυσικά φαινόμενα (φωτιά, πλημμύρα, κατολίσθηση εδάφους), Βλάβες στην πολυκατοικίας (προβλήματα με τις σωληνώσεις, θραύση κρυστάλλων), Κακόβουλες ενέργειες (διάρρηξη, τρομοκρατικές ενέργειες).

Η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι νόμιμα δηλωμένοι οι κοινόχρηστα χώροι και να αναγράφονται ως τέτοιοι στο καταστατικό.

Η καταβολή των ασφαλίστρων γίνεται απευθείας στην ασφαλιστική μέσω τραπεζικής μεταφοράς από το λογαριασμό της πολυκατοικίας και η καταχώρηση του εξόδου στην πλατφόρμα γίνεται αυτόματα.

Σε περίπτωση ζημίας ο διαχειριστής θα πρέπει να έρθει άμεσα σε επαφή το Billys στο 2102202871 ή να στείλει το αίτημα του μέσω chat. Στη συνέχεια οι σύμβουλοί μας θα τον καθοδηγήσουν για τη δήλωση της ζημιάς στην ασφαλιστική.

Με το Billys Free μπορείς πλέον να εκδίδεις τα κοινόχρηστα του επαγγελματικού κτιρίου σου για πάντα δωρεάν! Μπαίνεις στην πλατφόρμα, καταχωρείς τα έξοδα, εκδίδεις κοινόχρηστα και λαμβάνεις συγκεντρωτική κατάσταση και ειδοποιητήρια σε ηλεκτρονική μορφή. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις μπορείς να επιλέξεις το Smart πακέτο για να δώσεις πρόσβαση σε όλους τους ενοικιαστές  στην πλατφόρμα και να αποκτήσεις όλες τις λειτουργικότητες όπως αυτοματοποιημένες ενημερώσεις και διαδικτυακές πληρωμές. 

Φυσικά, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών που εξειδικεύονται χρόνια στον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών. Επιλέγοντας την υπηρεσία αυτή μέσω Billys διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιων της συνεργαζόμενης εταιρείας ενώ παράλληλα οι ένοικοι απολαμβάνουν και όλα τα οφέλη από τη χρήση της πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, οι ένοικοι διατηρούν τον έλεγχο της πολυκατοικίας με άμεση πρόσβαση στο αποθεματικό, κοινόχρηστα έξοδα και συναλλαγές και παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις αλλά και να πληρώνουν online.

Πέρα από τον καθαρισμό επαγγελματικών κτιρίων παρέχουμε και επιπλέον υπηρεσίες όπως για παράδειγμα,υπηρεσίες φύλαξης, συντήρηση ασανσέρ, εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας. Εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες με εξειδίκευση στα επαγγελματικά κτίρια αναλαμβάνουν την εξυπηρέτηση όλων των αναγκών του κτιρίου.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών που εξειδικεύονται χρόνια στον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών. Επιλέγοντας την υπηρεσία αυτή μέσω Billys διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιων της συνεργαζόμενης εταιρείας ενώ παράλληλα οι ένοικοι απολαμβάνουν και όλα τα οφέλη από τη χρήση της πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, οι ένοικοι διατηρούν τον έλεγχο της πολυκατοικίας με άμεση πρόσβαση στο αποθεματικό, κοινόχρηστα έξοδα και συναλλαγές και παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις αλλά και να πληρώνουν online.